Wie is Mesa


20181002-MV-008

Maar wie is MeSa VB nu eigenlijk?

That’s the question…

 

Hallo, ik ben Melissa Van der Veken en gepassioneerde Virtual Assistant.

Vaak krijg ik te horen, hoe kom je er nu bij om Virtual Assistant te worden?

Wel, dit was voor mij de logische ‘next step’. Ik heb gedurende verschillende jaren ervaring opgebouwd binnen verschillende functies zoals administrator, Management Assistant, Executive Assistant en Office Manager. En dit is wat ik graag doe.

Al een tijdje speelde ik met het idee om deze ervaring te gaan inzetten om drukbezette ondernemers te gaan ondersteunen. Want zij hebben ook veel administratie en door dit voor hen te verzorgen, geef je meer ruimte en tijd aan iemand die het echt nodig heeft.

En dat komt de moment, dat je de stap zet, de dag dat je gaat werken voor jezelf als Virtual Assistant.

En ik heb ontdekt dat dit is waar mijn passie ligt. Dat ik hier mijn energie uithaal. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en sta erg op professionaliteit. Als Assistant vind ik het belangrijk om een goede samenwerking op te bouwen en op een discrete wijze met alle toegewezen informatie om te gaan.

Verder sta ik voor efficiƫntie en optimaliseer ik altijd alle processen zodat het volledige Office Management goed georganiseerd en gestructureerd verloopt.

Als Virtual Assistant kan ik dit ten volle doen en engageer ik mij hier ook volledig voor. Ik doe wat ik graag doe en ondertussen neem ik jou uit handen wat jij niet graag doet.

Sounds like as a match?