Wie is Mesa

Wie is MeSa?

Meer business | Meer focus | Meer tijd | Minder administratie 

MeSa is... Melissa

Hey,

Alvast leuk dat je wat meer wil weten over wie MeSa nu is.

Ik ben Melissa Van der Veken en zaakvoerster van MeSA VB. Afgestudeerd als Bachelor Office Management, was het nogal logisch dat ik deze richting zou uitgaan. Na enkele jaren te werken als Management Assistant, Executive Assistant en Office Manager voor zowel kleine ondernemingen als multinationals, heb ik in 2018 MeSa VB opgestart.

Het doel: Ondernemers helpen met hun administratie. Vaker merkte ik in mijn omgeving en bij ondernemers dat die administratie een struikelblok is. Maar ook vaak dat het niet nodig is om hiervoor effectief iemand in dienst te nemen aangezien enkele uren al een groot verschil kunnen maken.

Elke dag opnieuw is het zo boeiend om naar structuren te gaan kijken, om samen met de ondernemer te kijken hoe we die administratie effici├źnter kunnen aanpakken, hoe hierin kan geoptimaliseerd worden en gewoon te merken wat een impact het kan hebben om zaken te delegeren die je zelf niet graag doet.

Ik krijg er energie van en mijn klanten krijgen hun energie terug. Een geweldige combinatie!

Elke samenwerking is anders en toch streef ik er altijd naar om een goede communicatie te vinden. Een duideijk beeld te krijgen van hoe jij bent als ondernemer en waar jij heb best met geholpen bent. Ik hou van open, eerlijke en directe communicatie.

Naast open communicatie vind ik flexibiliteit ook erg belangrijk. Ja, ik houd van overzicht, structuur en orde maar daarnaast wil ik ook bereikbaar en flexibel zijn. Hoe fijn het ook is om pro-actief te werken, om structuren en systemen op te zetten die voor overzicht zorgen, er zullen altijd wel eens onverwachte zaken tussen komen. En daarop wil ik snel kunnen inspelen.

Ben jij een ondernemer die wel een extra paar handen kan gebruiken? En die naast dit extra paar handen ook graag een klankbord heeft? Die er mee voor zorgt dat je niet langer het gevoel hebt er helemaal alleen voor te staan?

Dan moeten wij dringend eens kennis maken.

Groetjes en tot snel.

Melissa

How can I assist you?

Wil je meer weten? Volg mijn Social Media kanalen.

MeSa VB
Putsebaan 190
3140 Keerbergen

melissa@mesavb.com
0498/219862

BE0691.848.936