builderall
Ik ben Melisa Van der Veken. Gediplomeerd, ervaren en gemotiveerd Virtual Assistant en zaakvoerster van MeSa VB.

Waarom wordt je nu Virtual Assistant en kies je er bewust voor veel met administratie bezig te zijn? 
Wel, de aard van het beestje zeker? Iedereen heeft zijn sterktes. Elke persoonlijk zaken die hij leukk vindt om te doen en om niet te doen. 


Wel structureren en organiseren zijn de zaken waar ik energie van krijg. Vaak krijg ik tijdens een kennismakingsgesprek al te horen ' het idee alleen al, dat ik dit binnenkort niet zelf meer hoef te doen, het voelt als een last die van mijn schouders valt'.

En dat exact is hetgene waarom ik doe wat ik doe. Ondernemers ademruimte geven, ondernemers terug de kans geven om meer met hun business bezig te zijn én hun business te doen groeien'. Ondernemers hun passie laten terugvinden in het ondernemen. 

 
Dankzij deze ingesteldheid ontmoet ik veel toffe, enthousiaste ambitieuze onderdeners. En samen gaan we voor hun business!
Ik leer hen graag dat delegeren een groeifase is voor hun business. Een opstap naar meer klanten, meer omzet en vooral ondernemen zonder administratieve zorgen! 

Wil je dat ook?
Of kun je niet genoeg van me krijgen? 😊

 
Wel, volg dan zeker mijn blog, LinkedInpagina en Facebookpagina. Je gaat er niet alleen mij leren kennen maar vooral veel tips en tricks vinden er voor zorgen dat jij kan ondernemen met gemakkelijkere systemenen en meer efficiëntie!
 

Ondernemers gelukkig maken met administratie!